Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Exempel på gordiska knuten!

Gordiska knuten!
När man hör ordet Gordiska, så tänker man på ordet Jordiska!
Men denna knut är allt annat än jordisk, som den omtalas!
Men om man skulle ta ner den Gordiska knuten på jorden, och göra den lite mer jordisk...
Ge exempel på, vad en jordisk knut kan vara...
Jag tänker mig inte en vanlig knut, som man gör dagligen, till exempel när man knyter skorna.
Nä, jag tänker mig en knut, som kom till Oavsiktligen...
Jag skulle ta datorns laddarsladd och sätta datorn på laddning, jag upptäckte en knut , mitt på, nedanför...
Den var i allafall inte nära kontakternas båda ändar, och jag hade inte knutit den avsiktligen, men ändå fanns den till!
Och visst kunde jag knyta upp den, det var här det jordiska kom in...
Kanske blev den Gordiska knuten omtalad på grund utav att den var för hårt knuten!?




Bunden vers av Mim
Läst 259 gånger
Publicerad 2018-04-06 08:14



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vad är pudelns kärna?
Ett annat märkligt uttryck, som det var Goethe som myntade.

2018-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Mim