Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill inte skriva

jag vill inte skriva

men jag kan inte låta bli
det är en tvångshandling

det är som att andas
eller som att äta och dricka

slutar jag så upphör mitt liv




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-04-06 08:48



Bookmark and Share


  Språk, hjärna!
Jo, ibland vill man sluta, men det går inte!
2018-04-06

  Larz Gustafsson VIP
Jag vill skriva och kan inte låta bli.

2018-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP