Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från Google!


Softly breathing!

Loudly speaking out
I can see futuristic lives passing bye

Loosing all control
we are only here because we want to

Call me if you want to
Here i am softly breathing

Copyright" (©)Lars Krister Hedlin 2018-04-07




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 280 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-04-06 10:24



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
Fint!
2018-04-14

  StinaJ VIP
Längtan som briserar. En utsträckande hand. Ord som berör.
2018-04-08

    ej medlem längre
Man kan välja att stanna eller gå förbi. Smeksamt och lockande.
2018-04-08

    ej medlem längre
Mjuka varma ord.
2018-04-06

  DavidM VIP
Dikt som förmedlar mycket, stillsam läsning.
2018-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin