Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från Google!


Waiting for pain!

Somebody is waiting for pain
Somebody playing a game

Take a leap of faith
Think it over every second

Shifting time revealing the truth
Soon we will longing for that sting

Copyright" (©)Lars Krister Hedlin 2018-04-07




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 271 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-04-06 10:28



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
Väl skaldat
2018-04-14

  StinaJ VIP
Ord som leder till eftertanke.
2018-04-08

    ej medlem längre
Tidlöst och mycket insiktsfullt. Gillas skarpt.
2018-04-08

  morgonstjärna VIP
fint tankfullt skriftat.
2018-04-06

    ej medlem längre
Tänkvärda ord.
2018-04-06

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet!
2018-04-06

  Alysse VIP
Berörande och insiktsfullt skrivet
Jag tar min egen tolkning till
mitt hjärta
2018-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin