Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Co-writing III

idag ska jag och min pianist-vän
skriva musik tillsammans igen

det är kul att skriva tillsammans
och det känns väldigt bra att jag skriver musik nu igen
det har det ju inte blivit speciellt mycket av
på snart ett och ett halvt år nu

vi har sammanlagt tre låtar på gång nu
som vi har kommit ganska långt med




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-04-06 11:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP