Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Refuseringar

jag fick just refusering nr 4
jag låter mig inte nedslås

de facto blir jag triggad av refuseringar
jag vet att jag kommer att vinna i längden

ni kommer att publicera mig –
förr eller senare...

boken ”Zen och konsten att sköta en motorcykel”
av Robert M. Pirsig refuserades av 121 förlag

slutligen fick han den utgiven
och den lär ha sålts i över 5 miljoner exemplar

jag har ännu långt kvar till 121 refuseringar
jag kommer inte att ge upp...




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-06 13:01



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
De som refuserade Beatles och Lundell måste ha ångrat sig.
2018-04-06

  Den skrivande tysta
Hur många har du skickat till då?
2018-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP