Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omfamnad av Natten

Ack så fager, alltjämt blek som porslin
Ögon så djupt blå, likväl kall som frost
Stolthet så omfattande, ändock en skugga av sitt forna jag
En själ söker odödlighet, besegrad av Den Evige




Fri vers (Fri form) av Masterlord
Läst 316 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-04-06 13:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Masterlord