Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett daglig behov...

Vad man hoppas på få
är ju att höra en liten sång
ja åtminstone en trall
läsa lite poesi
inte "göra en tavla"
men få se en fin bild
och själv få till
några ord...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-04-06 13:10



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
Precis så, väl skaldat
2018-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt