Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hatets patriark

Kom, samla mina trupper till strid
Framför oss ligger en lång oviss tid
Befläcka deras hov, sprid skräck i deras gemak
Bränn deras fält, krossa gårdarnas tak

Likt en storm drar vi fram över land och rike
En kraft som aldrig har mött sin like
Härar av soldater kalla likt is
Fienden möter en övernaturlig kris

Allting har sin ände, likväl ett slut
Ty livets flamma må en dag blåsas ut




Bunden vers (Rim) av Masterlord
Läst 348 gånger
Publicerad 2018-04-06 13:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Masterlord