Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina rötter lockar ...

Mina rötter lockar,
delvis,
det känns viktigt,
därför studerar jag,
som barn till Abraham viskas det.

Jag läser på,
judendom,
det är mycket,
delvis därför,
fast jag tror ju inte på en högre makt.

Min förståelse börjar i det förflutna,
grundande,
sökande min plats,
kunskap hjälper mig,
men jag är säker på min avsaknad av tro ...

...det är bara kunskapen jag söker faktiskt.




Fri vers (Fri form) av Maria Thunholm
Läst 399 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-04-06 14:05



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Bra rader om att hitta tillbaka, utan att beblanda den med tro.
2018-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm