Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barn

Barn
något vi alla har varit
några som inte blev mera
några inte ens det.

Bilder av barn
avslöjar det att vara det
avslöjar rörelse
glädje ensamhet
längtan
efter en kompis
efter att bli vuxen
efter att inte bli det.

Armar som talar
och ansikten
som bara vi ser
och hör
vuxna som en gång varit barn
som minns
glädjen ensamheten
längtan.

Skriven till Daniel Wirgårds bok Bilder av barn 2018




Fri vers (Fri form) av Göran Strömqvist
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-04-06 15:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Göran Strömqvist
Göran Strömqvist