Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

håller mig till poesin

Jag trodde jag skulle rädda mig själv,
Genom att skriva om mig själv
Det var den sämsta iden jag någonsin fått
Blev för personlig, för detaljerad

Att finna rätt nivå är ett vågspel
Utan att bli vulgär är svårt
Så jag håller mig till poesin




Fri vers (Fri form) av Jan Johansson
Läst 162 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-06 15:57



Bookmark and Share


  ULJO
Poesin är som balsam för själen
2018-04-09

  morgonstjärna VIP
asch det där för personlig är nog de flesta om vi tänker efter
du skriver bra!

2018-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Jan Johansson
Jan Johansson