Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att du glömmer glädjen i den uppståndne Kristus....


Bli aldrig så ledsen....

Det brinner i mitt hjärta

ja, jag äger ju min frälsare

ett föredöme i bråkig tid,

låt honom flytta in

han skänker dig en mening

Helar dig å läker

styrker dig i själen 

en vän att lita på!

Vem finns som han!

 




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 167 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-04-06 16:04



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint skaldat om vår vän, som alltid finns vid vår sida!
2018-04-13

  aol
Ja en sann vän han,
2018-04-11

  Bo Himmelsbåge
Fin styrka vi har i vår vän Jesus!
Svårt att finna hans like!

Bra dikt om vår kraftkälla!

2018-04-08

  Marita Ohlquist VIP
Trösterik och rogivande text!
2018-04-06

    ej medlem längre
Ja bättre vän finns inte!
Fin dikt!
2018-04-06

    ej medlem längre
Med en sån vän behöver vi aldrig vara rädda.
2018-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy