Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns en orsak till min tystnad. Skall inte tråka ut er med den. Totalkaos är en klar underdrift emellertid. Men sköt om er, gullungar. Puss & Kram! <3


Förvanskad kärlek - [Haiku]

 

 

Förvanskad kärlek

bryter loss alfabetet

plomberar hjärtat




Bunden vers (Haiku) av Judas Ekholm VIP
Läst 337 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-04-06 16:53



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Haiku som väcker känslor.
2018-04-06

    ej medlem längre
En kärlek som skrämmer och skövlar allt i sin väg.
Som alltid förundras jag över styrkan som strömmar från dig.
2018-04-06

  Syrran77
Kraftfullt
2018-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP