Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan dig

 

Kärleken är som en psykos
Ändå kom din som en chock
Kontaktlösheten kräver krafttag
Som i praktiken blir till piller
För tiden talar mot oss
Den förstärker snarare än läker
Jag drar ur kontakten
Om de hämtar hem dig
Med elbehandling




Fri vers av KattenKin VIP
Läst 344 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-04-07 03:48



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Människans ursprung är elektromagnetiskt med plus och minuspolaritet !
2018-04-07

  Blomma-Stjärna VIP
innehållsrik, klar och med lekfull känsla för ord - dikten skär rakt igenom mig -
jag lider med er - och alla som just nu är utlämnade till allt det värsta

ta väl hand om dig - kram!
2018-04-07

    ej medlem längre
Svår situation att hantera
2018-04-07

  Kungskobran VIP
Kanske går det att plugga i kontakten igen, vem vet.
2018-04-07
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP