Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ryggdunkningsbyn. Inavel. Navelskådning. Kliar du min rygg så kliar jag din. Jag spottar på hela skiten. TEXTEN är viktig, PERSONEN betyder inte ett piss! Jag är född i fel århundrade.


Hora för uppmärksamhet

 

Hur skall jag frasera mina ömma fraser?

Hur skall jag diktera mina blaskiga ämnen?

Hur skall jag motivera min svarta kärlek?

Hur skall jag kommendera mina ord att ej bli härskna?

Hur skall jag reagera på respons och svettiga handflator?

Hur i helvete skall jag få er att kommentera mitt slask?!




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 616 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-04-06 19:39



Bookmark and Share


  Torkade rosor
Hur skall man ens med något?
2018-04-07

  kerstin skriver VIP
så här :)
2018-04-07

  Spik
Kommentera är svårt eftersom poesi är så personligt.
Det här gillar jag (magkänsla), lite aggressivt, rakt på sak.
Gillar mest det blaskiga.
2018-04-06

    ej medlem längre
Jag stavade fel!!
uRsäkta!
2018-04-06

    ej medlem längre
- U-u-usäkta, hur mycket kostar tant?
2018-04-06

    Sefarge VIP
Du är icke ensam!
;}
2018-04-06

  Fulbergarn
jag vet inte, säger som Stenmark skulle ha sagt: Dä bar o skriv!
2018-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP