Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur du nystar mitt garn

Din småländska
Får mig att simma
I dina ord

Vi är oslagbara
I skrattet
Och handfattningen

Även om inget
Håller oss samman
Nystar du mitt garn

Om du vore en drottning
Skulle jag kunna vara kung
På att kyssas

Du är min farmare
Jag är din jord
För så myckt gror i mig just nu




Fri vers av Arvast
Läst 238 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-04-06 21:55



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Vackert
2018-04-08

  överlevaren VIP
En ändlös härva, söker den röda tråden...
2018-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Arvast
Arvast