Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till något

Någon väg bort fanns denna gång egentligen inte
Inte åt något håll
Det som ändå gick att följa var av annan sort
Av nödutgångsslag
Bra
För det var hit jag hade tagit mig
Och det var här jag skulle vara för en stund

Det mesta var rivet
Och grunden uppgrävd
Jag hasade ner i gropen
Visserligen utan tydlig plan
Men ögnade vagt igenkännande över det utspridda materialet
Denna gång skulle det bli något

Inte att ta sig bort från
Eller fly från
Men något att gå ut från 
Till




Fri vers (Modernistisk dikt) av mihkel VIP
Läst 160 gånger
Publicerad 2018-04-06 22:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mihkel
mihkel VIP