Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vardag



Magin är borta, tevattnet är kallt

smulor på bordet, det är allt.



Äggskal och intorkad marmelad

längtan efter något, men ingen vet vad.




Fri vers (Fri form) av cerberus
Läst 319 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-07 00:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cerberus
cerberus