Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Länge leve könet. Eller dumma summa sumarum.

Till den siste mohikanen,
samurajen och sultanen,
besserwissern, veteranen,
och gorillan i lianen:

Könet skall bestå
fast det förvirrar alla så,
fast det omöjligt att förstå
är j-gt skoj att skylla på;

till den sista baronissan,
primadonnan, ateissan,
charkuterinnan, abedissan,
fen och feminissan:

Könet skall bevaras,
fast det inget kan förklara,
utan enbart uppenbaras
som ett sandkorn i Sahara




Bunden vers (Rim) av Botox
Läst 342 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-04-07 02:56



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Hurra för könet , tänk vad tråkigt det skulle vara utan kön.
Kul gestaltat
2018-04-07

  Stay Golden
This the gold right here man!
Good one!1 ^^
2018-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Botox