Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

400 volt

 

Fullmåne och bindgalen
Skrock och frontalkrock
Begrepp ingen förväntas begripa
Ditt hus är ett hospital
Det känns ödsligt utan dig
Och utanför köksfönstret
Sitter din karelska björnhund
Fastnaglad i nyvunnen frihet
Och ylar i månskenet

Dina ögon
Skärrade, uppspärrade
Själslig vånda,
Gudagod men galen
Det är inte dina ögon
Jag vet inte vems,
kanske ingens

Vyssar dig till sömns
Och sömnmedlen gör sitt
Stackars dig
Vilken skräck
Vi somnar hand i hand

Natt med 200 watt
En Big Bang
Mer som universums tillblivelse
Än jag, yrvaken
Stök och bök och oväsen
Taklampan är tänd
Du står alldeles intill
Näsorna nästan nuddar
Skriker att du vill ha svar
På sånt som ingen levande har

Efter frukost
Ditt resterande husapotek
Åkte du iväg
14 mil
I baksätet på en bil
Jordatmosfären har du för längesen lämnat
Och din resa i yttre rymden har rämnat
Jag vet inte alls när du kommer hem




Fri vers av KattenKin VIP
Läst 351 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2018-04-07 03:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du skriver med öppen blick och ömsint hjärta om en skärande verklighet. Så bra och så skavande läsning!
2018-04-09

    Elisabeth Nilsson VIP
Du skapar i ord och bilder, en yttre och inre verklighet, där alla känslor ryms, i en helt egen stil. Och din text är så bra. Och så sorglig.
2018-04-08

  Goraxy 89 Orion VIP
En berörande stark beskrivning av en total tragedi !
2018-04-07

  Blomma-Stjärna VIP
Jag beundrar ditt personligt, unika, ordrikt briljanta och rytmiskt lekfulla sätt att uttrycka smärta, kärlek, maktlöshet och vånda!
2018-04-07

    Sefarge VIP
Våndan av att finnas till
Bry sig men inte kunna
hjälpa den man älskar.
Starkt skrivet, orden
etsar sig djupt in.
.
2018-04-07

  i af apa
JA.som "skriet"!
2018-04-07

    ej medlem längre
Stark upplevelse när en själ irrat vilse och inte hittar hem!
Smärtsamt berörande!
2018-04-07

  Kungskobran VIP
"Skriet" i diktform
Starkt.
2018-04-07

  aol
En skrift som bara grep tag i mitt hjärta som ett rop ett förtvivlans skri bara så borrande och berörande skrivet,
2018-04-07

  Stay Golden
I feel for you madamé and I hope your loved one makes it home you soon again <3
2018-04-07
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP