Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är det smörklicken eller stekpannan som är kärnpunkten? (I denna story)


Nära kärnpunkten!

Nära kärnpunkten!
Tar fingret, och sätter fingret på...
En liten klick smör som ska smälta i stekpannan!
Drar den lilla smörklicken runt runt, och hoppas att jag inte bränner mig!




Bunden vers av Mim
Läst 133 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-04-07 08:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim