Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när tvillingbandet kapats - sönderslitande förlust och sorg


alltid två (2)




alltid vi två


som blev

dom två





Fri vers av glasa VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-04-07 09:14



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
svårt
2018-04-27
  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP