Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brev

hon skrev till mig
inte bra eller mycket
men orden fanns där




Fri vers (Fri form) av trerader
Läst 256 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-04-22 09:57



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
uttryckfullt
2018-04-22
  > Nästa text
< Föregående

trerader
trerader