Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ur sömnapné syndrom

 

Spänt!
Spänt!
Tar jag mig ur sängen ut

Dagtröttheten är min vana

Måste ut på promenad
Måste städa
Måste laga mat

Sömnapné syndrom leder till dagtröttheten

Trött i sängen
Trött i drömmen
Trött i ensamheten

Sömnapné syndrom

Trött på dagen
Trött i skogen
Trött på havet

Sömnapné sällskap

Brist på syre
Brist på sömn
Svettig i sängen

Sömnapné broderskap

Torr i munnen och i halsen
Andningsuppehåll
Snark

Sömnapnés orsak

Vaken hela natten
Snakkar trötts är jag vaken
Vaken trötts att jag sover

Syndromer

Sömnapné syndrom
PTSD syndrom
Ensamhets sjukdom

Fyller jag min dikt på med mera

 

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 359 gånger
Publicerad 2018-04-07 10:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP