Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bröstskapelse-Brösthöjd!

Om du vore en katt, och låg på mina bröst...
Skulle du räkna hur många meter över marknivån?(Då oftast berg omtalas i några meter över havet, oftast många)
Skulle du benämna mina bröst som Berg, eller Kullar?
Vad skulle dina preferenser vara?
Katter har inga preferenser som vi känner till!




Bunden vers av Mim
Läst 129 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-04-07 12:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim