Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu kom jag på vad kattens preferenser är!

Preferens är kattens personlighet och behov!




Bunden vers av Mim
Läst 131 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-04-07 12:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim