Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Luften!

Tänjer sig, Tänjer sig!

Gummi!
Ett ställe vid födsel!
Pizzadeg!
Ballonger!




Bunden vers av Mim
Läst 103 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-04-07 12:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim