Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Prefixens betydelse

 

Det enda mod jag
känner till
är svårmodet

Den enda gång jag
upplevt är
motgången

Min enda glädje
är
skadeglädjen

Prefixen har
betydelse

Om det inte vore för
otur skulle jag inte haft
någon tur alls

Som bluesartisten sjunger




Fri vers (Fri form) av Viksten
Läst 278 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-04-07 12:54

Författaren Viksten gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
..du ser på livet med distansen och det är redan konst.
2018-04-07

  Viksten
Inspirerad av bland annat bluestexter
Sista raden "If it Wasn't for bad luck I
wouldn't have no luck at all"
Från Born under a bad sign
2018-04-07

  KattenKin VIP
Störtskön och smart, samtidigt en sorglig sanning.
2018-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Viksten
Viksten