Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett drömspel


Jag vet hur man drömmer
men hur förverkligar man sina drömmar?
Och vad som kanske ännu viktigare är
hur gör man för att vakna upp ur sina mardrömmar?
Hur många steg måste man ta för att nå fram till den gäckande horisonten?
Där verklighetens slöja dras undan och blottar en drömsk skenvärld
och vi vaknar.




Fri vers av Joakimnordbrandt
Läst 272 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-04-07 14:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Din text rör sig mellan dröm och verklighet eller snarare i och genom drömmar. För det är väl det allting är? Om människans strävan att vakna och ändå alltid stanna i dem.
2018-04-08

  Goraxy 89 Orion VIP
Dom säger att man skall visualisera vad man drömt om och om man gör det varje dag i hundra år så får man det säkert ! Mina mardrömmar upphörde på en gång då jag gjorde mig till monstret som jagade mig !

Verkligheten är en myt. endast drömmarna är verkligen drömmar !

Bra skrivet för öfrigt !!!
2018-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Joakimnordbrandt
Joakimnordbrandt