Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÅREN

Våren bänder och bryter
isar som jämrar sej
när dom tappar sitt fäste
på stranden

Även själen sjunger
sin vemodssång
när den hör
hur vindar viner
och piskar snön
till förintelse 
än en gång

Så det gör ont
i brytningstider
när allt ska sprängas
och födas på nytt

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-04-07 14:47



Bookmark and Share


  ULJO
Knoppningstider, underbart. Liv på nytt.
2018-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP