Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett brev till regering generaldirektörer m.fl. i Sverige

Jag vill er väl
men vill se skäl
Till varför ni gör
som ni gör

Är pengar allt
som är ballt
I era liv
orsaken till att ni blir aggressiv

Ser ni inte nåt mer
när ni tittar ner
Förstår ni ingenting
eller är pengar allting

Jo jag vet att ni har sex
och dricker gott som leder till annat spex
Men tänk lite längre
för de som lever trängre

Varför ska ni alltid ha
varför är det så svårt att ge
Tror ni verkligen att ni är Gud
och aldrig kan drabbas av hårda bud

Kanske dör just ni rik
men är det en bra etik
Att på dödsbädden
börja fundera på livsinläggen

I så fall lägger just ni upp hatet
på det oskyldiga fatet
Blir en medlem i värsta kalifatet
även om ni utger er för att vara svensk och oskyldig till terrorattentatet

 




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-04-07 17:38



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på Senta.
2018-04-09

  morgonstjärna VIP
absolut som Senta säger.
2018-04-09

    ej medlem längre
Det övre skiktet lever i en annan värld inom murar som skymmer verkligheten. Resultatet av sina handlingar vägrar de befatta sig med. Det som inte syns, finns inte - dölj sanningen med lögner, är regeln för att slippa ta ansvar.
2018-04-08
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP