Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stockholmspuls

Snön smälter
Någon söker
något
i någons kontainer

Vita tak
vita ansikten
bland de mörka
som förundras

Ögon stuttsar
huller om buller
för att aldrig mera mötas

Är vi själsliga köttstycken?
Är vi Guds barn på väg hem?

Myller av individer
i massan av människor
Mångbottnade livsöden
som snart
strax
suddas ut




Fri vers av Flying Anna VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-04-07 17:43



Bookmark and Share


  aol
Vi är alla Guds barn och ur en rörig värld hämtas vi var och en upp att förenas med Gud i en kärlek utan gräns,
2018-04-11

  Larz Gustafsson VIP
Guds barn är endast de som tagit emot Jesus i sina hjärtan.

2018-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Flying Anna
Flying Anna VIP