Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
20170407


Tummen ur

Det kommer saker emellan
Som bromsar upp 
Typ viktiga saker 
Vila efter maten
Skjuter fram på planer
Att något går i lås
Sker allt mer sällan 
Alltid är det något som fördröjer
Jag gör det sen 
Eller imorrn
När kommer dagen D
Då jag får tummen ur för "det"




Fri vers av Valkyria-Fatale
Läst 278 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-04-07 22:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale