Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om min gråtande sorg i övergående acceptans


De Tusen Trådarnas Planet

Det är ingen som ringer mig lika ofta,
kollar till vad jag gör och hur jag mår
Det finns ingen som barnsligt och överdrivet
bryr sig om min hälsa och mina livsval

Det känns som en planet som rivits upp
Tusen trådar som blöder och värker,
Skorpan som hårdnar långsamt

Det känns som att filmen
Börjar blir mer likt en verklig dröm,
För det är bara ibland som jag vaknar och gråter en skvätt

Jag vill tro att du finns kvar någonstans
i en annan dimension
Som att du ser ner på mig nu

Förut trodde jag inget,
men nu är jag nästan övertygad

Jag lovade min far att föra arvet vidare
Det är det enda som man kan göra om man ska gå vidare
Jag lovar att föra arvet vidare
Så ses vi sen allihop, när det blir dags, vid andra sidan




Fri vers av Xan
Läst 234 gånger
Publicerad 2018-04-07 22:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Xan
Xan