Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration inför födelsedag.


Min son i fjärran land 47 år


En sådan djupt

smärtsam dag

jag aldrig glömmer


avskedet av sons familj

som flyttade till Amerika

i augusti förra året


Vemodet låg tyngre

än jag förmår beskriva

och jag grät floder


men varefter jag ser

hur de trivs där de är

så släpper jag taget


Kärleken oss emellan består

och växer trots avståndet

den kan inget ta ifrån oss




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 373 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-04-07 23:03



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, trots avståndet finns kärleken kvar...kan förstå att det känns ibland...
2018-04-21

  Solstrale VIP
Innerligt starka känslor, som förlöses i de väl valda orden! <3
2018-04-09

  Ess VIP
så fina<3<3<3<3
2018-04-08

    ej medlem längre
Svårast första tiden, det är vanligt.
2018-04-08

    ej medlem längre
Äkta kärlek är gränslös och tidlös.
2018-04-08

    Naji Yaaqoub VIP
en sann mor känsla
barnen växer och flyttar ut
ensamhetens känsla lever vidare


2018-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP