Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Noter

 

Hässjesträngar
bondens noter

Gräset tynger
och gungar
när slagregnet
från Norra Ishavet
tar taktpinnen

Slåtterfolket
Blöta
Svettiga
i kamp mot
naturens krafter




Fri vers (Fri form) av Viksten
Läst 239 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-07 23:16

Författaren Viksten gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Viksten
Viksten