Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

595.OK,LET ME POINT OUT SOMETHING...

OK,LET ME POINT OUT SOMETHING...
I WAS GAGGING SO MUCH
efter DIG !DOLLAR...
som likt de flesta jordiska växter
och är grön grön som mänsklig avundsjuka
luftig och giftig typ en gas
suger hänsyslöst Världen
med girighetsfeber av
purpurfärgade dödsläppar...och...

I FEEL LIKE I HAVE NEW BLOOD...
to fight’...but...this one´s a total disaster!

*jag älskar vår Svenska Krona!*




Övriga genrer (Kåseri) av Lollitta VIP
Läst 378 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-04-08 09:04



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Jag gillar också vår svenska krona och jag vill behålla den. Allt annat vore DISASTER!!
2018-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP