Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
däremot!


En katt ska inte klappas mothårs- Statisk elektricitet

En katt ska inte klappas mothårs.
Motsatt sak gäller statisk Elektricitet och påslakanet mot täcket från Ikea!
Du drar påslakanet tills det är ut och in, då har du fått ut täcket, utan att få den Statiska elektriceten!
Visst, och när du sedan dragit av täcket, och det nu är Ut och in, och det ska tvättas...
Då vänder du bara på påslakanet, så det blir rätsida på det igen!
Det kan tyckas krångligt, att ta den långa vägen, men ibland är Den den bästa!




Bunden vers av Mim
Läst 220 gånger
Publicerad 2018-04-08 09:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim