Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snälla Grannar!

Jag undrar om Grannen hör när jag spelar musik?
Man kan undra!
Han har inte sagt något, men skulle han?
Skulle han säga det direkt till mig?
Orsaken till att han kanske inte säger till; Av samma orsak, som jag inte säger till alla dem grannar som slår med dörrarna för jämnan!
Det finns värre! (Då har man överseende)
Men jag måste erkänna...
Jag har snälla grannar!




Bunden vers av Mim
Läst 178 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-08 09:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim