Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillfullo sin tid under solen

Detta under som sker
Att ett ensamt naket frö
jord-drunknad
Gror
Växer till
Växer till i styrka
Bryter sig igenom jordytan
Skjuter upp sin stjälk och knopp
Vilar sig i värmen och fukten
Öppnar sin bladkrona
Synlig och doftande
Tillfullo sin tid under solen




Prosa av Feminaz
Läst 256 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-04-08 10:33



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
växtkraft har vårens under
2018-04-08

    ej medlem längre
Jaa, solen har makt att locka upp det frusna.
2018-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz