Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sorts treenighet


rostrum
kakofoni
igelkott




Fri vers (Modernistisk dikt) av Here comes Johnny
Läst 249 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-04-08 10:59



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ja, den som tillskrivs Gud existerar inte.
Han är EN.
2018-04-08

  i af apa
väl valda ord,
jag jublar, juBLAR!!!!!!
Majakovskij ler i himlar...
2018-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Here comes Johnny