Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vävning

Svalorna tillämpar vävning
mellan dagens sista strimmor
av guldgul, darrande vårsol.

Rälsens dova brus lägger sig som
en mjuk matta under mina fötter
och jag tänker att det förändrar en.

Allt det där man inte nålar fast
i tankar och i minnesbilder
men ändå inte kan värja sig för.

Alltid på flykt någonstans.
Inte jag, men allting runtomkring.

Marken, människorna och
varje nyfött sammanhang.




Fri vers av asplausibelt
Läst 307 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-04-08 11:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mjukt flytande väver dina ord en gobeläng, något överbryggande, som livets flyktighet, dess kretslopp av födelse och död i dina ord.
2018-04-08
  > Nästa text
< Föregående

asplausibelt
asplausibelt

Mina favoriter
andas
Uppoffring
jorden röd