Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårmarknad i stan

igår och idag infaller
den årliga vårmarknaden i stan

mitt intresse är synnerligen svalt
om jag ska uttrycka mig snällt

jag ser mest bara heliumballonger,
allsköns kinesiskt krimskrams,

grillad korv, stekta plättar,
bröd, bullar och kakor, lakritsremmar,

oäkta ”märkes-kläder”, nyckelringar,
plånböcker, whatever...

och folk samlas i tusental
från land och rike runt
som flugor kring skit...




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-04-08 12:04



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Du inspirerar mig ibland !!!
2018-04-08

  Larz Gustafsson VIP
Fåfängans marknad.

2018-04-08

  Språk, hjärna!
Citta-slow?
2018-04-08

  Den skrivande tysta
Och kokosbollar, strumpor, kryddor...
2018-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP