Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara ben!

Dis och grått.
Tycker vi nog av detta fått.

Spanar, men ser inget ljus.
Bara en massa grus.

Såg en kille häromdagen, han hade shorts.
Bena var bar, vilken karl.





Bunden vers (Rim) av Ezmeralda VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-04-08 12:53



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Vårlängtan, ja!
2018-04-09

    Okande VIP
Claes Eriksson! Fantastik.
2018-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP