Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget under!

En dam i från östra Flärken.
Hon hade fastnat med särken.

Någon då sa, det är bra att dra
då blir det naket och bra.




Bunden vers (Limerick) av Ezmeralda VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-08 12:57



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Oops!
2018-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP