Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill Du se en stjärna, SE på mig...

 

Att tala högt och skryta om sina prestationer 
Blidkar ej älskvärt fröken Jantelags reaktioner
Gröna ögon av avunds svarta hål
Vägrar öppet erkänna "like", 
att störta har "de" som mål
Jag har följare som aktivt betraktar 
ämnen som jag beskriver
Och oooh, vad det sticker och bränner, 
vägrar ge feedback på det som river
Nyfikna ögon hatande stalkar min profil
Skvallergenen söker fakta om mina gångna mil

 

Mitt alfabet är i centrums kärna och mitt
För fåglar som viskar vidare "kvidevitt"
Denna text har inget med hybris att göra
Vill bara förmedla hatet mot mig som vill förgöra
Jag kommer aldrig bli upphöjd i ärbarhet och klapp
För nättrollens sinnen arbetar aktivt med sin "ogilla-knapp"
Hur bra jag än är och i framtiden kommer att bli
Finns alltid hatarna där och spottar ve och tvi
Mina texter i flödet kommer aldrig att öppet 
få en stjärna i kanten från de avundsjukas bord
Hur grymma mina texter än är, förvägras jag
bekräftelsen med "like" från deras tangetbord

 




Fri vers av Valkyria-Fatale
Läst 326 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-08 16:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale