Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ninjo


Bollar med våren
då jag finner den nära

lösgör framtiden
gräver
minnen
alla strålar
punkterar sanningar

Det du trodde
en gång


En gång
trodde jag
jorden var rund
var vad man sa

Nu slingrar sig fysiken
i mentala svängar

Uppenbarar ny vägar
nya sanningar

Alla som är med
på tåget
sticker ut huvudet
genom fönstren
när det dunkar
hjärtslag

Alltigenom universum

Sånger
vi sjunger
för alla dom






Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-04-08 16:04



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
fint om förändringar. nya rön
utveckling. <3
2018-04-08
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP