Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rörelser

Jag har åkt mycket skidor i mitt liv. I skogen. Till fjälls.
Jag minns skarsnö, fullmåne och ropande ugglor.

Jag har vandrat mycket långt i mitt liv. Miltals över trädgränsen, i Arktis och till skogs. Miltals på min egen ö och annorstädes.
Jag minns ren, älgar, räv, vildsvin och varg.

Men mest och längst har jag färdats till havs. Tusenden av sjömil. Från horisont till horisont.
Jag minns fyrblänk, havssulor, stormfåglar, delfiner och stora valar.

Skidor åker jag inte längre. Man vill ju inte gärna falla illa.
Och slitna knän gör långpromenader problematiska.

Men
djävlar
segla - det skall jag än.
Bort mot horisonten.




Övriga genrer av Ingmar Hård VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-08 16:48



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Så varmt Levnadsfyllt skaldat!
Med årtionden av liv i orden
till sist med dubbelbottnad
vind i seglen,att fara
utom rädsla?
:}

2018-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP