Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att kunna släppa till


Knappar öppnas
en efter en
blixtlås dras ner
hakar lossas

av längtansfulla fingrar

vi blottas nakna
njuter av åsynen
blodet pulserar
åtrån pockar på

i vild närhet

onåbara känslor blockerar
själen söker utlopp
i ett tryggt
samspel med dig

älska hela mig




Fri vers (Fri form) av överlevaren VIP
Läst 292 gånger
Publicerad 2018-04-21 13:46



Bookmark and Share


  Quasimodo
Skönt sensuell med mycket känsla för att vara öppen i känslan och det fysiska för ett härligt samspel
2018-04-21

  Karina"Kia"
En härlig uppbyggnad i dikten och åtrå!
Vackert och snyggt!
2018-04-21

  Öknens Ros VIP
heta känslor blottade.
2018-04-21

  ResenärGenomLivet VIP
Vackert med kärleksfulla känslor...
2018-04-21
  > Nästa text
< Föregående

överlevaren
överlevaren VIP